fbpx

ARTISTER

Vi har der har den samme vision. Vi stræber efter at give den bedste oplevelse og bruger hinanden til at yde vores bedste. Vores målgruppe er meget bred, vi har dagligt besøg af folk fra hele verdenen og vi henvender os ikke kun til et specielt klientel, hos os er alle velkomne ung som gammel!

Vi rejser rundt på forskellige messer inde for landets grænser, men også uden for, hor vi henter vores inspiration og på hvad der rører sig i branchen, da det er et fag i konstant udvikling og for at bibeholde vores høje niveau.

Toby
Tatovør

Rikke Luna
Tatovør

Nicolai Venø
Tatovør

Nana
Tatovør Lærling

Raouf Eissa
Ejer

ANBEFALINGER

"Uden tvivl verdensklasse service og tatoveringer"

Rasmus Richter

"Sindsygt dygtig, har fået den flotteste tattoo af min datter og jeg, den er blevet flottere end jeg kunne have forestillet mig"

Andreas Jønsson

"Raouf er en vild dygtig kunstner, og han er mega flink, sjov og professionel. Jeg er super glad for mine to orkidéer på skulderen. Jeg giver Raouf min varmeste anbefaling."

Randi Brogaard Buss

"Arbejdet er i orden, stemning er super god. Jeg er så tilfreds med det arbejde han har lavet. Det er ikke sidst gang han får lov til at komme blæk i huden på mig."

Kristian Rosengren

"Raouf har styr på hvad han laver, og har et godt blik for selv at komme med gode inputs og forslag! Kan klart anbefales og er et besøg værd!"

Tommy Pronk Jensen

"Har en masse tattooer men må helt klart sige han er den bedste jeg har prøvet. Monster fedt arbejde han har lavet, og jeg er da også i gang med nye ideer han skal lave på. Kunne ikke mærke noget selvom det var på ryggen.."

-Mark Jakobsen

Copenhagen Noir
Toftegårds Allé 25, st. th. 2500 Valby, København
CVR: 34443424 • TLF: 60 66 80 89